Cloud

Бесплатна книга со активности за деца: Кодирај и резонирај

Img

Драги родители,

Ви благодариме за интересот!

Презeмете ја бесплатно книгата за деца со активности ОВДЕ, испечатете ги активностите и забавувајте се! 🖨

Се надеваме дека ќе имате убаво и квалитетно поминато време заедно со вашите деца!

Ви посакуваме многу среќни часови на игра и учење!

 

Дознај повеќе за IQ UP! едукацијата за деца ОВДЕ!